Isnin, 15 Ogos 2011

WAJAH-WAJAH BANGSAT ........


Gambar Ejen Murtad DUMC

Filed Under ( ) by pisau on 12.8.11

Mereka ini disorokkan oleh peguam dan tidak dibenarkan memberi kenyataan kepada pihak JAIS? Kenapa? Dah berapa ramai mereka berjaya murtadkan umat Islam?
Sophia @ Nadene (baju kuning)

Keiffer

Ejen No 5


5 orang diatas adalah individu yang terlibat menarik umat Islam agar murtad,mereka ini telah melarikan diri dan turut membantu pihak peguam menyorokkan 12 orang yang hadir ke majlis tersebut agar tidak memberi kerjasama kepada pihak JAIS.

Bukak Puasa kena isi borang soal jawab kat bawah ni?
Klik untuk besarkan imej.Kalau dilihat daripada soalan-soalan yang dikemukakan, ianya merupakan soalan yang terlalu asas bagi mengetahui pengetahuan seseorang tentang Islam.

Apa yang agak menarik ialah soalan No.11 yang cuba menarik perhatian penjawab tentang jumlah disebut nama Nabi Isa A.S di dalam Al-Quran yang Tukang Screw yakin dijadikan 'turning point' untuk mempengaruhi mereka yang lemah iman bahawa sebenarnya nama Nabi Isa A.S lebih banyak disebut di dalam Al-Quran berbanding Nabi Muhammad S.A.W dan jelas bahawa Nabi Isa A.S adalah nabi pilihan Allah.

Keberangkalian sebegini tetap wujud untuk memesongkan akidah umat Islam. Apapun silalah jawab soalan-soalan tersebut dan ukurlah sejauhmana pengetahuan kita tentang Islam. Siapa yang gagal menjawab ke semua soalan akan diberi hadiah berbuka puasa percuma di GDMU sehingga tamat Ramadhan bersama SOPHIA!

Akidah umat Islam diperjudikan oleh haprak pakatan hanya kerana sayangkan undi.

Ingatlah JAIS hanya melakukan pemeriksaan ketika itu sebaliknya difitnah kononnya melakukan serbuan. Mereka terpaksa menunggu beberapa jam diluar premis tersebut hinggalah menyebabkan 3 orang berjaya dilarikan oleh pihak gereja.

" kita harus pertahankan tindakan JAIS"


0 ulasan: