Selasa, 21 Februari 2012

PAS KENA NASI TANGAS @ NASI KANGKANG ?

Apa saja yang Penasihat PKR buat PAS pastinya tidak akan membantah malah menyokongnya. Walau pun pada mula menentang tetapi selepas itu pasti akan tunduk dan sujud kepadanya. Seperti yang terkini iaitu sokongannya kepada Israel. Akhirnya PAS akur dan percaya dengan katanya walaupun jelas apa yang dikatakan di Wall Street Journal (WSJ).

Kalaulah WSJ memutarbelitkan kenyataannya, kenapa dia tidak menyaman WSJ sebaliknya mahu menyaman Utusan Malaysia. Adakah dia hanya sekadar Hero Kampung sahaja?

Kalau pun dia hendak buat penjelasan atas kenyataannya buatlah dipentas dia buat kenyataan bukan di Cheruk Tok Kun. Rakyat Palestine boleh dengarkah? Umat Islam seluruh dunia boleh dengarkah penjelasan beliau?Mungkinkah PAS telah memakan sajian 'nasi tangas' atau 'nasi kangkang' yang telah disajikan oleh manusia anugerah tuhan ini? Sesiapa yang tidak tau nasi tangas atau nasi kangkang, saya sertakan artikel mengenai apa itu nasi tangas .......

Bacalah ......

Kepada yang belum mengetahui apa itu nasi kangkang, kali ini saya akan kongsikan kepada anda semua apa itu nasi kangkang dan kesan daripada nasi kangkang. Sebenarnya nasi kangkang adalah tergolong dalam kategori sihir pengasih dan kadangkala menggunakan sihir perantaraan jin dan syaitan.

Selalunya pembuat nasi kangkang akan memasak nasi panas-panas dan meletakkan didalam pinggan. Seterusnya “si perempuan” akan memakai kain batik beserta duduk keadaan mencangkung dan meletakkan nasi tadi betul-betul dibawah kemaluan.(seperti gambar diatas)

Hasil daripada wap tersebut maka terhasilnya air dan apabila air itu menitis di atas nasi maka selesailah sesi membuat nasi kangkang. Kesannya lagi “power” jika perempuan yang membuat nasi kangkang ketika datang haid.

Selepas selesai membuat nasi kangkang maka nasi itu dihidangkan kepada lelaki yang hendak dijadikan mangsa kepada perempuan itu. Lelaki yang memakan nasi kangkang biasanya akan menjadi terlalu sayangkan kepada perempuan itu dan menjadi gila bayang. Lelaki itu juga akan benci kepada perempuan lain kecuali kepada perempuan yang memberi nasi kangkang.

Amalan ini merupakan amalan syirik yang perlu dijauhi oleh orang Islam. Sesungguhnya perbuatan ini merupakan satu dosa dan boleh mengheret kita kepada ke lembah neraka. Diharap supaya gejala yang tidak sihat ini dijauhkan dalam kalangan masyarakat kita. Semoga kita semua mendapat berkat dari Allah S.W.T.

1 ulasan:

Beneli berkata...

Nasi Kang Kang..
Takut akan kepanasan wap?
Kemaluan sensitif terhadap asap dan wap?
Takut kulit peha terkena sisi periuk panas?
Takut terjatuh dan terduduk diatas nasi?
Bulu jadi kerinting selepas menyediakan nasi kangkang akibat kepanasan yang terlampau?
Selalu mencangkung ditempat yang salah menyebabkan wap terkeluar dari sarung dan tidak terkena kemaluan untuk dititis balik ke atas nasi yang disediakan?
Masa yang terlampau panjang dan terpaksa menyidang nasi yang sudah sejuk dan kering, atau takut abang balik pada masa penyediaan?
Effect yang hanya untuk jangka masa yang pendek dan perlu mengidang nasi kangkang selalu untuk menyikat hati si-dia?

Semua ini bukannya masalah sekarang!

Dengan teknologi terbaru yang ideanya dari mesin steamer salun kecantikan, Nasi Kangkang sekarang boleh dibuat dengan senangnya, hanya tekan sebijik butang "on", pastu duduk je kat situ tengok tv ke apepe, tunggu 15minit dan air ajaib akan dititis kedalam nasi dan Nasi Kangkang rumahtangga dah sudah disiapkan!
Tidak menyederakan kemaluan!
Tiada wap Panas!
Tidak mengeringingkan bulu kemaluan!
Tidak allergi!
Tiada side efect!
Lebih lembut terhadap kulit!
Tidak perlu mencangkung dalam posisi yang bahaya!
Ambil masa yang pendek dan tidak akan disyaki abang!
Senang diguna, hanya tekan satu butang!
Atau pakai apps untuk mengawal suhu dan kadar wap yang dikeluarkan!
Cepat & senang diguna, boleh buat kat abang seminggu sekali!
Tidak perlu pemasangan, plug & play!
Mesin saiz kecil dan mudah disorok dibawah katil/atas siling!
Teknologi terbaru!
Meneyekalkan tradisi dalam cara yang moden!
Layak mengambil bahagian dalam pernyertaan Nasi Kangkang nasional!
Share dalam facebook untuk dapat discount bagi unit kedua!

Tunggu apa lagi?
Call saya sekarang untuk dapatkan mesin Nasi Kangkang ini sekarang juga!
Free pos keseluruh Malaysia & Indonesia (sampai May 2016 sahaja)

Call sya di 017-8100570 (Benet) atau SMS/Whatsapp saya untuk sebarang pertanyaan, gambar mesin dan testimonial pengguna selebriti yang puas dengan penggunaan mesin KangKang ini. 017-8100570. Ingat, 017-8100570.

*Harga borong hanya untuk tempahan 5 unit keatas sahaja, dan hadiah percuma akan disertakan kepada pembeli borong kedai jamu atau pusat kecantikan tradisional.

"Mesin kangkang, the future of your family is in your hand!"

Tunggu ape lagi? Call sekarang untuk mendapatkan mesin KangKang terbaru, 017-8100570, untuk pembelian dan pertanyaan, 017-8100570, call sekarang untuk pos percuma, hanya sampai May 2016!! 017-8100570, ingat, 017-8100570!!!

"Mesin kangkang, the future of your family is in your hand!"